4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

İlköğretim okulları futbol turnuvası

Taşlıçay ilçesindeki ilköğretim okulları arasında düzenlenen futbol turnuvası sonuçlanırken, dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

Taşlıçay ilçesindeki spor salonunda düzenlenen Danone Futbol Turnuvası Kaymakamlık Kupası'na 7 ilköğretim okulu takımı katıldı. Yapılan maçlar sonucu Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu birinci, Yavuz Selim İlköğretim Okulu ikinci ve Geçitveren İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu.

Düzenlenen ödül töreninde konuşan İlçe Kaymakamı M. Şamil Horasanlı öğrencilerin göstermiş oldukları performanstan mutluluk duyduğunu ifade etti. Kaymakam Horasanlı "Öğrencilerimizin göstermiş olduğu performanstan dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Düzenlenen turnuva hem öğrencilerin spor kabiliyetlerini göstermek için bir şans, hem de güzel bir aktivite olduğunu düşünüyorum. Turnuvaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Turnuvanın çekişmeli ve zevkli geçtiğini belirten Belediye Başkanı Salih Aslan ise "Katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu tür organizasyonlara katılmaları için kendilerine belediye tarafından gereken bütün yardımları yapmaya hazırız. Gerçekleşen turnuvaya katılan bütün takımlar çok başarılı oynayarak bize çekişmeli müsabakalar izlettiler. Umarım dereceye giren takımlar bir üst turda da başarılı olurlar" dedi.

Konuşmaların ardından başarılı takımlara İlçe Kaymakamı M. Şamil Horasanlı ve Belediye Başkanı Salih Aslan tarafından ödüllendirildi. Turnuvada birinci ve ikinci olan takımlar Ağrı il merkezinde yapılacak il birinciliğine katılma hakkı kazandığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2008 Salı 18:15:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hanifi aslan IP: 78.167.165.xxx Tarih : 28.03.2008 15:49:03

tebrikler alpaslan hocam