7
Mayıs
2024
Salı
AĞRI

İlkokul öğrencilerinden yıl sonu sergisi

Ağrı 15 Nisan İlköğretim Okulu, Halk Eğitim Sanat Galerisi'nde sergi düzenledi. Okulun İş Eğitimi Öğretmeni Nurten Çetin ve Resim İş Öğretmeni Sibel Yılmaz'ın yaptığı "İş Eğitimi ve Resim Yıl Sonu Sergisi" kapsamında öğrencilerin bir yıl boyunca yapmış oldukları resim ve iş eğitimi çalışmalarını sergilendi. 

10 konuda yapılan resim ve 9 konuda yapılan iş eğitimi eserlerinin sunulduğu sergide sergilenen eser sayısı 500'ü buldu. 

Resim Öğretmeni Sibel Yılmaz, "Kısıtlı imkanlarla düzenlediğimiz bu sergide öğrencilerimizin bir yıl içerisinde yapmış olduğu eserleri sergileyerek onların özgüvenlerini arttırmayı çalıştık . Özgüveni artan çocuklarımız yarın daha güzel eserlerle karşımıza çıkıcaklardır. Bu yüzden öğrencilerin düzenlediği bu tip organizasyonlara sahip çıkmalıyız." şeklinde konuştu. 

Sergiyi gezen Ağrı Ak Parti Milletvekili Naci Aslan Ağrı Valisi Halili İbrahim Akpınar ve Ağrı Belediye Başkanı Ekrem Aktaş ile beraberindekiler sergi hakkında bilgi aldılar. Aslan kendisi için birde 100 YTL verediği el işi yapımı bir eser ile sergiye katkıda bulunduğunu, TBMM'de de yapılan kanun çalışması ile el sanatlarının yapımı ve desteklenmesi konusunda kanun teklifi verildiğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2006 Cumartesi 13:08:06
Güncelleme :9 Haziran 2006 Cuma 17:41:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?