4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

İran heyeti Ağrı'da

İran İslam Cumhuriyeti Azınlıklar Milletvekili Vartan Gevork, Erzurum Konsolosu Resul Garai ve beraberindeki heyetle Ağrı Devlet Hastanesi'nde tedavi gören İranlı turist Ayda Galıpyanı ziyaret ettiler. 

Dün akşam saat 21.00 sularında İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve İl Kültür ve turizm Müdür Muhsin Bulut tarafından karşılanan heyet, Ağrı Devlet Hastanesi cerrahi servisinde tedavisi devam eden Ayda Galipyanı ziyaret edip, durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldılar. Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve Kültür Müdürü Muhsin Bulut heyete baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ileterek bir daha böyle acı olayların yaşanmaması temennisinde bulundu. 

Son günlerde bu tür trafik kazaların olmasından dolayı üzgün olduklarını belirten İran İslam Cumhuriyeti Ermeni Azınlıklar Milletvekili Vartan Gevork "Gösterdiğiniz çaba ve zahmetlerden dolayı sizlere teşekkürlerimizi bildiriyoruz. İki ülke halkı sımsıkı birbirlerine bağlıdırlar. Bununla birlikte hem zati alinize, hem diğer il yetkililerine, hastane personeline teşekkürlerimizi bildiriyoruz" dedi.

Polis evinde konaklayan heyet sabah saat saatlerinde Ağrı'dan ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 12:43:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?