4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

İran otobüsü devrildi: 17 ölü

Ağrı'da meydan gelen trafik kazasında, İranlı turistleri taşıyan otobüs şarampole yuvarlandı. Otobüste bulunan 17 kişi öldü, 31 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinden Van istikametine gitmekte olan ve İranlı turistlerin bulunduğu yolcu otobüsü, Doğubeyazıt-Van Karayolu 23'üncü kilometresi, Kentenli Köyü mevkiinde henüz tespit edilemeyen bir nedenle şarampole yuvarlandı. Diyadin Kaymakamı, Doğubeyazıt Kaymakam Vekili Ali Arıkan'ın verdiği bilgiye göre, kazada 17 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, çevre il ve ilçe devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ağrı Doğubeyazıt, Tendürek Dağı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan 4 İranlı, Iğdır Devlet Hastanesi'ne tedavi ediliyor. Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların isimleri şöyle: Vani Dirgezeryen (9), Anoş Estik (36) ve ismi belirlenemeyen Hakverdiyan soyadlı erkek şahıs, ile Şehli Abidiyan.

iha
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 10:19:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sercan talay IP: 88.230.25.xxx Tarih : 11.09.2008 08:44:20

yaw bu iran otobüs şöförlerine kim ehliyet veriyor yaw gecende gencecik cocukların hayatını maf etti bu allahın belaları uyumadan yolculuk yapılır mı yaw