5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

'İshak Paşa'ya hayran kaldı

Konser vermek üzere Ağrı'ya gelen sanatçı Yeşim Salkım, Doğubayazıt ilçesinde bulunan tarihi İshak Paşa Sarayı'nı gezdi.

Ağrı Valiliği tarafından organize edilen karne şöleninde konser vermek üzere Ağrı'ya gelen sanatçı Yeşim Salkım konser öncesi tarihi İshak Paşa Sarayı'nı gezdi. Akşam saatlerinde saraya gelen Yeşim Salkım ve ekibi, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut tarafından karşılandı. İl Kültür ve Turizm Müdürü ile birlikte İshak Paşa Sarayı'nı gezen Yeşim Salkım sarayda bol bol hatıra fotoğrafı çektirip, tarihi yer hakkında bilgiler aldı.

İshak Paşa Sarayı'nda klip çektirmek istediğini belirten Yeşim Salkım, "İlk defa Ağrı'ya geldim. Çok güzel tarihi ve turistik bir şehriniz var. Muhteşem Ağrı Dağı ve tarihi İshak Paşa Sarayı'nı çok beğendim. Yakın bir zamanda Ağrı'ya gelip İshak Paşa Saray'ında klip çektirmek istiyorum. İstanbul dönüşümde herkese Ağrı'yı, Doğubayazıt'ı, Ağrı Dağı'nı, İshak Paşa Sarayı'nı anlatacağım" dedi. Yeşim Salkım daha sonra İshak Paşa Sarayı'nda düzenlenen mangal partisinden sonra Ağrı'ya döndü.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 19:28:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?