4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

İsmail Kaya" Kalem Kapalı"

Ağrı04 ün başarılı file bekçisi İsmail Kaya, hafta sonunda Hamur Kümbet Spor müsabakasında , hocasının görev vermesi halinde, kalesinin gole kapalı olduğunu iddia etti. Tecrübeli kaleci: "Bu zamana kadar tüm kaleciler konuştu.

Herkes Cumartesi kimin daha iyi olduğunu görecek. Ligdeki ilk maçımıza çıkacağız. Hocanın tecrübemden dolayı bana şans vermesini bekliyorum. Lütfü Yİğenoğlu stadyumu adeta benim evim gibi. yıllarım orada geçti. her köşesinde hatıram var. Cumartesi ilk maçımızda mutlaka galibiyet bekliyoruz. Hakan Gürtekin iyi kaleci iyi olmasa idi aynı takımda oynamazdık.

Hocanın kime şans vereceğini bilmiyorum ama, aramızdaki tatlı rekabette Ağrı04 sporun karlı çıkacğaı kesin. Özlemini duyduğumuz 3.lig için tüm olay taraftarda bitiyor. Bu takıma sahip çıksınlar. Maçımızı izlemeye gelsinler. Herkesi Stadyuma bekliyorum. Yıllardır Ağrıda bir kaleci sorunu var. Alttan kimse yetişmiyor. Diğer takımlardaki kalecileride izledim. Benden iyi kaleci yok bu ligde. Kendime sonsuz güvenim var. Hamur sporun gol atabileceğini sanmıyorum.

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 16:22:07
Güncelleme :24 Eylül 2008 Çarşamba 09:51:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrah yıldırım IP: 88.230.31.xxx Tarih : 26.09.2008 09:08:23

ya ben bu takımda oynayan bütun takım arkadaşlara çok teşekür ederim saygılar ama? takım defansif oynasa daha iyi olur bence