5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

İşte voleybolun yıldızları

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti tarafından düzenlenen Yıldız Kızlar ve Erkekler voleybol turnuvası sona erdi.

15 Nisan Spor Salon’unda gerçekleşen turnuvada Patnos Tes-İş İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar Voleybol takımı finali set vermeden kazanarak şampiyon oldu.

Finalde mağlup olan Ağrı Merkez Alpaslan İlköğretim Okulu turnuva ikincisi olurken, Ağrı Merkez Selçuk İlköğretim Okulu ise üçüncülüğü elde etti.

Yıldız Kızlar kategorisi final maçının bitmesinin ardından Yıldız Erkekler kategorisi ikinci final maçında, Ağrı Merkez İMKB Gazi İlköğretim Okulu ile Ağrı Merkez Yazılı İlköğretim Okulu karşılaştı.

3 yıl üst üste şampiyonu yenen Ağrı Merkez İMKB Gazi İlköğretim Okulu turnuvanın şampiyonu olurken, Ağrı Merkez Yazılı İlköğretim Okulu ikinci oldu.

Yıldız Kızlar ve Erkekler voleybol turnuvasında birinci ve ikinci olan takımların kupa ve sertifikalarını İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak tarafında verildi.

Üçüncü olan Takımlara kupa ve sertifikalarını Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü İl Koordinatörü Erhan Aktaş Tarafından verildi.

Yıldız Kızlar ve Erkekler voleybol turnuvasında birinciler 18 Şubat 2009 tarihinde Erzurum'da yapılacak bölge birinciliğinde Ağrı'yı temsil etme hakkını elde etti.

AĞRI HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 16:18:43
Güncelleme :13 Aralık 2009 Pazar 19:26:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?