4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

İşyerlerine sağlık denetimi

Ağrı'nın Taşlıçay İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde bulunan iş yerlerine yönelik denetim başlattı.


Belediye Başkanı Salih Arslan'ın da katıldığı denetimlerde, kasap, lokanta ve fırınların evrak ve hijyenik bakımdan eksiklikleri kontrol edildi.

Toplam 13 ayrı iş yerinde yapılan denetimlerde evrak eksiği tespit edilmezken, hijyen bakımından eksiği olan iş yerlerine yazılı uyarı cezası verildi.
Yapılan denetimlerin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Salih Arslan, denetimlerinin rutin şekilde devam edeceğini belirterek "Halk sağlığı ve tüketici hakları açısından sürdürdüğümüz denetimlerde bu kez ilçe merkezindeki ekmek fırınları, lokanta ve kasapları ele aldık. Yapılan denetimlerde eksik evrakı bulunmayan ve temiz durumdaki işletmelerin sahiplerine teşekkür edilmiştir. Temizlik ve hijyen konusunda eksiği bulunan işletmeler ise, yazılı bir şekilde uyarılarak eksikliklerini gidermeleri için kendilerine 2 haftalık bir süre tanınmıştır.

Vatandaşlarımızın huzurlu ve rahat bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için gerekli tüm önlemleri aldık. Halkımız rahatça alışverişlerini yapabilir. Bu ve benzeri denetlemelerimiz sadece bugün değil, önümüzdeki günlerde de periyodik olarak devam edecektir. Halkın sağlığıyla oynanmasına müsaade etmeyeceğiz" dedi

İha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 00:31:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?