5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

İzci grubundan Vali Çetin’e ziyaret

İzcilik Federasyonu Ağrı Temsilcisi Recep Kasar ve beraberindeki 5 izci Ağrı Valisi Mehmet Çetin’i makamında ziyaret etti.

İzcileri odasının girişinde karşılayan Vali Çetin, İzcilik Federasyonu Ağrı Temsilcisi Recep Kasar ve beraberindeki 5 izci ile de ayrı ayrı selamlaştı. İzcilerin kendisini izci selamı ile selamlamasının çok beğenen Vali Çetin, selamlaşmanın ardından izcilerin sorunlarını dinledi.

Ağrı İzci Grubuna adına valiliğe gelen öğrenciler 2009 yılında yapacakları programlar için Vali Çetin’den yardım istediler. İzcileri büyük bir ilgi ile dinleyen Vali Çetin, sorunlarla ilgileneceğini söyledi. Ardından öğrencilere bazı sorular soran Vali Çetin ´İzci olmakla iyi seçim yapmışsınız.´ dedi. 

Hazırladıkları afişlerle Vali Çetin’e Ağrının küçük bir tanıtımın yapan ve Ağrı hakkında bilgi veren küçük izciler Vali Çetin’den büyük ilgi gördü.

Vali Çetin’in karşısında hep beraber ayağa kalkarak izci andını tekrar eden öğrenciler Vali Çetin’i yapacakları programlara davet etti. Bu davet üzerine elimden geldiği kadar yapacağınız programlara katılmaya çalışacağım diyen Vali Çetin;´Sizinle birlikte olmaya söz veriyorum. Hem böylece sorunlarınızı da yerinde görmüş oluruz.´ diye konuştu.

İzcilik Federasyonu İl Temsilcisi Recep Kasar ile birlikte üç kız iki de erkek öğrenciden oluşan izci grubu, Vali Çetin´e izci fuları ve şapkası hediye etti.

Vali Çetin’de kendisin ziyarete gelen izci grubuna çeşitli hediyeler verdi. İzcilerin Vali Çetin’i ziyaret programları hatıra fotoğrafı çekinerek son buldu.

AĞRI HABER MERKEZİ /KENTHABER
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 02:56:09
Güncelleme :1 Şubat 2009 Pazar 13:51:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?