2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Ka-der'den Rektör Aslan'a plaket

KA-DER'DEN REKTÖR ASLAN'A PLAKET

Ağrı Kalkınma Derneği (KA-DER) yönetim kurulu tarafından, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. İrfan Aslan'a üniversiteye katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

KA-DER Başkanı Ömer Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri Rektör Aslan'ı makamında ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde gördüler. Üniversiteye yaptıklarından dolayı Rektör Aslan'a teşekkür eden Ömer Yıldız, bu başarının Ağrılıları mutlu ettiğini söyledi. Ağrı'da olup biten her çalışmanın takdir edilip, yöneticilerinin çalışmaya teşvik edilmesinin gerekliliğine vurgu yapan Yıldız "Üniversitemiz, satın almalardan, personel istihdamına, kültürel etkinliklerden, şehrin tanıtımına kadar birçok alanda katma değer sağlamıştır. Şehrin imajı için birçok faaliyette bulunmuştur. İlin ekonomisine birçok alanda katkılar sağlamıştır. Her geçen gün yerleşke alanı içinde yükselen fakülte binalarının yanında, çevre düzenlenmesi amacı ile de 35 bin ağaç dikimi gerçekleştirilmiştir. Bu yıl üniversitemize gelen öğrenciler ile birlikte öğrenci sayısı 4 bin 500'ü geçmiş akademik personel ile birlikte mevcut rakam 5 bin'e yaklaşmıştır. Bu bacasız fabrikadır. Ağrı da taş üstüne taş koyan herkesin ayağı başımızın üstündedir." dedi.

Ziyaretle ilgili duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. İrfan Aslan ise, Ağrı için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek bu tür desteklerin çalışma azimlerini artırdıklarını söyledi. KA-DER Yönetim Kurulu üyeleri Rektör Aslan'a teşekkür plaketi vererek makamdan ayrıldılar.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2010 Perşembe 15:24:02
Güncelleme :23 Aralık 2010 Perşembe 18:11:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?