2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Kader'in artık yüzü gülüyor

ORTOPEDİK AYAKKABIYA KAVUŞAN KADER, ARTIK GÜLÜYOR

Ağrı'nın Hamur ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından alınan ortopedik ayakkabı sayesinde lise öğrencisi Kader Akın'ın yüzü gülmeye başladı.

Doğuştan sol ayağında eğrilik olan Kader Akın (15), yapılan tedavi sonuç vermeyince kangren olma riski bulunduğundan ayağı topuğunun üst kısmından kesilmişti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na yapılan müracaat sonrası harekete geçen İlçe Kaymakamı Murat Karasu, "Çocukluğunda geçirdiği bir hastalıktan dolayı kızımızın ayağı bilek kısmından aşağısı kesilmiş. Hamur Lisesi birinci sınıfta okuyan Kader Akın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na müracaat ederek yardım istedi. Kızımızın müracaatını değerlendirdik ve ilk olarak Ağrı Devlet Hastanesi'nde muayene ettirdik. Doktor tarafından verilen rapor gereği de maliyeti bin TL olan ortopedik ayakkabıyı aldık. Vakıfça ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza çeşitli medikal yardımlar yapıyoruz. Umarım bu yaptığımız yardımlar, vatandaşlarımızın sıkıntılarını bir nebze azaltır" dedi.

Ortopedik ayakkabısını giyen ve yüzünden gülücükler saçan Kader Akın ise, "SYDV tarafından alınan ortopedik ayakkabı için Kaymakam Bey'e çok teşekkür ederim. Bu ayakkabı ile daha rahat yürüyeceğim" şeklinde konuştu.

ORTOPEDİK AYAKKABIYA KAVUŞAN KADER, ARTIK GÜLÜYOR
ORTOPEDİK AYAKKABIYA KAVUŞAN KADER, ARTIK GÜLÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 12:30:05
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 14:11:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?