4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Kar yağdı stadlar kayakçılara kaldı

Kayakçılar 20 bin kişilik Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda renkli görüntüler oluşturuyor. Bir haftadır günün 6 saatini stadda geçiren kayakçılar karın keyfini doyasıya yaşıyor.

Kayakçılardan Caner Taner, "Yeşil sahalarda kayak yapacağımı düşünmezdim. Ama her tarafın karlarla kaplı olması bizi stada mahkum etti. Ama biz stad da çalışmaktan memnunuz" dedi.

Bir başka kayakçı Mert Kaya ise, "Stad da kayak yapmak çok zevkli. Özellikle kale direklerinin yanına geldiğimde her an kaleye gol atacak gibi heyacanlanıyorum. İlk defa bir futbol sahasında kayak yapıyorum" şeklinde duygularını dile getirdi.

Stad ta futbol yerine kayak izlemeye gelen Ersin Taşır ise yeşil sahalara futbol maçlarını izlemeye geldiklerini ama bugünlerde sahada futbolcu yerine kayakçıları gördüklerini ifade etti.

Ağrı Gençlik Spor İl Müdür'ü Ayhan Yıldırım kayakçılarına ellerindeki imkanlar dahilinde yardım ettiklerini söyledi. Kar yağışından dolayı kayakçılara stadı tahsis ettiğini belirten Yıldırım, şöyle konuştu;

"Kayakçılarımızın antreman yapması için elimizdeki bütün imkanları kullanıyoruz. Onların rahat bir şekilde çalışması için onlara kocam bir stad bıraktık. Kayakçılarda çalışmalarını tartan pist üzerinde yapıyorlar. Ağrı gibi bir yerde çok iyi kayakçıların yetişmesi lazım. Bizim hedefimiz bütün sporalarda derece elde etmek."

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 13:20:31
Güncelleme :26 Aralık 2008 Cuma 00:50:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?