4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Kardelen grubu Ağrı'ya döndü

Ağrı Dağı Üniversitesi ve Emniyet Müdürlüğü desteği ile 10 üniversite öğrenci tarafından kurulan Kardelen Grubu, Van ziyaretini tamamlayarak Ağrı'ya döndü.

Dün akşam saatlerinde Ağrı'ya dönen grup Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar tarafından karşılandı.

Emniyet Müdürü Durmuşlar, amaçlarının risk durumunda bulunan gençleri sıkmadan, meraklarını uyandırmadan ve madde kullanımına başlamadan bilinçlendirmek, madde kullanımını engellemek ve yaşanılan tecrübeleri anlatmak olduğunu belirtti.

Durmuşlar, "Bu proje kapsamında bugün Van gezisi vardı. Gruptaki öğrencilerimiz Van'ın tarihi ve turistlik yerlerini gezme şansını buldu. Dolayısıyla bu proje içerisinde yapmış oldukları çalışmaları derinleştirip, zenginleştirmişlerdir. Biz Ağrı'ya sahip çıkıyoruz. Ben bundan son derece mutlu ve memnun oldum. Artık gençlerimiz üniversitesi ile, sivil toplum örgütleri ile, emniyeti ile Ağrı'ya sahip çıkıyor. Ağrı'nın adını il içerisinde, ülke genelinde duyuruyorlar. Amacımız gençlerimize sahip çıkmaktır. Gençlerin bu tür faaliyetlerine imkanlarımız nispetinde yardımcı oluyoruz" dedi.

Kardelen projesinde bulunan üniversite öğrencisi Serhat Yılmaz ise yaptıkları çalışmalardan büyük bir haz duyduklarını ve gençlerin kötü alışkanlıklara yönelmemeleri için ellerinden gelen bütün çalışmaları yapacaklarını belirtti.

.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 18:42:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?