5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Katil zanlısını izmarit yakalattı

KATİL ZANLISINI SİGARA İZMARİTİ ELE VERDİ

Ağrı'nın Tutak ilçesinde polis, 3 gün önce öldürüldüğü belirtilen Ayhan Dağhan'ın katil zanlısını içtiği sigara izmaritinden yola çıkarak buldu.

Edinilen bilgiye göre Ayhan Dağhan isimli şahıs, 31 Aralık 2010 günü saat 07.00 sıralarında Tutak ilçesi Aşağı Kalecik köyü yolu kenarındaki boş arazide kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Olayı gerçekleştiren şahıs veya şahısların tespit edilmesine yönelik çalışma başlatan Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ayhan D.'nin iş yerinde yaptığı incelemelerde sigara izmaritleri buldu.

Sigara izmaritinin söndürülüş şeklini inceleyen polis ekipleri, Tutak ilçesinde yaptığı çalışmalarda Ayhan Dağhan'ın yakın arkadaşı E.H. isimli şahsın da aynı marka sigara içtiğini ve aynı şekilde söndürdüğünü tespit etti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin şüpheli olarak gözaltına aldığı E.H.'nin, sorgusunda suçunu itiraf ettiği ve 30 Aralık 2010 günü alacak verecek meselesi yüzünden tartıştıkları şahsı kendine ait ruhsatlı tabanca ile öldürdüğünü kabul ettiği öğrenildi.

Suç aleti tabancanın da şüpheliye ait iş yerinde ele geçirilmesi üzerine, E.H. Asayiş Şube Müdürlüğü'nce yapılan işlemlerinin tamamlanmasının ardından Tutak Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Şüpheli E.H., daha sonra sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2011 Pazar 14:56:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?