5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Kaya, Diyadin'e bağlı köyleri gezdi

Ak Parti Ağrı Milletvekili Cemal Kaya Diyadin İlçesine bağlı köyleri ziyaret ederek sorunları dinledi.

 

İlk olarak Diyadin İlçesine bağlı Oğuloba köyünü ziyaret ederek köylülerin sıkıntılarını dinledi. Kaya, daha sonra köyde kısa bir gezi yaptıktan sonra ayrıldı.

 

KAYA MOLLA KARA KÖYÜNDE


İlçe ve köy gezilerine devam eden ak parti Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, köy gezisine yine Diyadin İlçesine bağlı Mollakara Köyüyle devam etti. Kaya, kendisini karşılayan çocuklarla bir süre sohbet ettikten sonra köylülerin sorunlarını dinleyip çözümlerin hazır olduğunu ve gerekenlerin biran önce yapılacağı sözünü verdi. Daha sonra kendisine ikram edilen ayranı içen Kaya köylülerle vedalaşıp ayrıldı

 

CEMAL KAYA YUKARI DALVEREN KÖYÜNDE


Milletvekili Cemal Kaya, köylülerin dertlerine ortak olmak için başlattığı ilçe ve köy gezisi sırasında sel felaketinden dolayı evleri zarar gören vatandaşların içini ferahlatan açıklamalar yaptı. Sel felaketi yüzünden Yukarı Dalveren köyünde evlerini kaybeden köylülerin yardımına koşan Kaya, vatandaşların içlerini ferah tutmasını gerekenlerin biran önce yapılacağından kuşkulanılmamasını devletin her zaman yanlarında olduğunu açıkladı.
Milletvekili Cemal Kaya gezisi sırasında Yukarı Dalveren Köylülerinin çeşitli sorunlarını da ortak oldu köylülerin yemek ikramından sonra kaya köyden vatandaşların sevgisiyle uğurlandı.

 

CEMAL KAYA BURGULU KÖYÜNDE


Ağrı Milletvekili Cemal Kaya’nın Diyadin İlçesine bağlı olan köylere yaptığı günün son köy gezisi Bulgurlu Köyü oldu kaya burada da köylülerin sevgi seliyle karşılandı köylülerden sorunlarının çözümü için fikir alışverişinde bulunan kaya her şey bugünden daha güzel olarak ilerlemeye devam edecektir bundan hiçbir köyümüzde yaşayan vatandaşımızın şüphesi olasın dedi daha sonra köyden mutlu bir şekilde ayrıldığını belirten kaya Diyadin İlçe merkezine geçerek günü noktaladı.

 

CEMAL KAYA, ÜNİVERSİTELİ GENÇLER İLE SOHBET ETTİ.

 

Ağrı’da gezi ve incelemelerine devam eden Cemal Kaya, üniversiteli gençler ile ayak üstü sohbet etti. Diyadin ilçesinde bulunan termal tesislere gelen üniversiteli gençleri gören AK Parti Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, Diyadin-Ağrı yol ayrımında aracında inerek üniversiteli gençler ile sohbet etti. Üniversiteli gençlerin özelikle AK Parti hükümettin ‘Kürt Açılımı’ başta olmak üzere çalışmaları hakkında soru yönelttiği Cemal Kaya’nın cevap vermesi sohbetin gittikçe uzamasına neden oldu. Sohbetin koyulaşarak devam etmesinden dolayı hem milletvekili cemal kayanın hem de Eleşkirtli üniversite öğrencilerinin keyifli olması dikkatlerden kaçmadı.
 

AĞRI HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 14:31:26
Güncelleme :19 Ağustos 2009 Çarşamba 15:03:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?