4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Kaya basının sorularını cevapladı

Kanal04 kanalında canlı yayınlanan 8 Gün programına katılan Ak Parti Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, ulusal haber ajansların il temsilcilerin sorularına cevap verdi.

 

Coşkun Taştan’ın hazırlayıp sunduğu 8.Gün Özel programına konuk olarak katılan AK Parti Ağrı Milletvekili Cemal Kaya’nın yanı sıra Ağrı gaztecile Cemiyet Başkanı Alaettin Aslan, Anadolu Ajansı İl Temsilcisi Hüseyin Bayram,TRT İl Temsilcisi Ercan Taşır, İhlas Haber Ajansı İl Temsilcisi Ahmet Genç, Cihan Haber Ajansı İl Temsilcisi Hasan Tüten soruları ile eşlik etti.

 

Ağrı’nın sorunlarını ele alındığı programda Milletvekili Kaya, sorulara içtenlikle cevap vermesi gözden kaçmadı. Özelikle eğitim ve sağlık alanında yapılanların yanı sıra özelikle AK Parti Hükümetinin başlattığı kürt açılımı programa damgasını vurdu.

 

AK Parti’nin iktidara geldiği 2002′den bu yana birçok yeni açılımda bulunduğunu belirten Kaya, Kürt açılımıyla birlikte tarihsel bir süreç daha başlattıklarını ifade etti.

 

Bu süreçte herkesin üzerine görevler düştüğünü vurgulayan Milletvekili Kaya, “Bizler hükümet olarak her kesimin görüşüne başvurmaktayız. Bu açılımda inanıyorum ki herkes ortak bir akılda buluşacaktır. Ben de Kürt kökenli bir vekil olarak Parlamento’da bu konunun çözümüne ilişkin her türlü desteği veriyorum ve vermeye de devam edeceğim.” dedi.

 

Programın sonunda Cemal Kaya basın mensupları ile bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

AĞRI HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 14:31:26
Güncelleme :19 Ağustos 2009 Çarşamba 15:02:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?