5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Kayıtlar devam ediyor

Ağrı'nın Patnos İlçe Kaymakamı Tuncay Dursun, yaz spor okulların çocukları kötü alışkanlıklara karşı koruduğunu belirterek, herkesin tatil döneminde çocuklarını buralara yönlendirmesini istedi.


Patnos Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün açtığı yaz spor okullarına kayıtlar devam ediyor. Yaz dönemi boyunca 05-18 yaş grupları arasındaki çocuklara basketbol, atletizm, hentbol, voleybol ve tenis gibi branşlarda ücretsiz kurs veriliyor. Kayıtların Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde alındığı, kursların kapalı spor salonunda verileceği bildirildi.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdulhalik Tunç'u ziyaret eden Kaymakam Tuncay Dursun, basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulundu. Dursun, okulların tatile girmesiyle birlikte boş kalan öğrencinin her türlü kötü alışkanlıkların kurbanı olabileceğine dikkat çekerek bu tehlikenin farkında oldukları için her yıl okulların tatile girmesiyle birlikte yaz spor okulları açıldığını kaydetti. Sağlıklı nesillerin yetişmesinde sporun önemli bir unsur olduğunu belirten Kaymakam Dursun, yaz spor okulları ile öğrencilerin tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olacağını ifade etti. Patnoslu ailelerin çocuklarını yaz spor okullarına yönlendirmelerini isteyen Tuncay Dursun, ''Çocuklarımız buralarda vakit geçirerek hem sağlıklı bir hayat sürdürüyor hem de kötü arkadaş çevresinden uzak durmuş oluyorlar. Aynı zamanda yeni eğitim öğretim dönemine de uyum sağlıyorlar" diye konuştu.


Daha sonra basın mensuplarına ilçe stadyumunu gezdiren Kaymakam Dursun, Ağrı Özel İdaresi tarafından stadın zeminine suni çimleme ve tribünlerin yeniden yapılacağını ifade etti. Bu kapsamda ilçe stadyumunu daha modern hale getireceklerini belirten Tuncay Dursun, kapalı spor salonunun hem de stadın 24 saat Patnosluların hizmetinde olduğunu kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 18:53:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?