4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Kaymakam şampiyon kızları kutladı

Hamur İlçe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nun (YİBO) şampiyon olan kız futbol takımı sporcularını İlçe Kaymakamı Cengizhan Yılmaz makamında kabul ederek tebrik etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Okuliçi Beden Eğitim ve İzcilik Dairesi Başkanlığı'nın 2007-2008 eğitim öğretim programı çerçevesinde Ağrı ilinde düzenlenen "Küçük Kızlar Futbol Turnuvasına" katılan Hamur Yatılı İlköğretim Bölge Okulu kız futbol takımı şampiyon olmuştur. Şampiyonluk sevinçlerini okulunda idareci öğretmen ve arkadaşlarıyla yaşayan kız futbol takımı sevinçlerini paylaşmak için İlçe Kaymakamı Cengizhan Yılmaz'ı da makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam Cengizhan Yılmaz takımın sporcularını tek tek kutlayarak şampiyon olmalarından dolayı çok memnun olduğunu ve YİBO'nun bir kız futbol takımı oluşturarak yarışmalara katılmasının önemli bir cesaret örneği olduğunu belirtti. Yılmaz, kız öğrencilerinin okumalarının yanı sıra bu tür sosyal kültürel faaliyetlere en önemlisi de futbol takıma katılarak futbol oynamaları ayrı güzellik olarak gördüğünü ifade etti. Öğrencilere makamında çay ikramında bulunan Cengizhan Yılmaz, kızlardan futbol oynamanın yanı sıra da derslerini de ihmal etmeden çok çalışmalarını istedi. Kaymakam Yılmaz, öğrencilere eşofman ve spor ayakkabısı alınması yönünde yetkililere talimat verdi
Futbol takımındaki öğrenciler ise Nisan 2008 ayı içerisinde İzmir'de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılacaklarını, başarılı olmak için antrenmanlara devam ettiklerini anlattılar.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 13:53:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GAMZE IP: 88.226.206.xxx Tarih : 15.12.2007 09:52:12

SLM. KIZLAR BEN GÜRLER İLKÖĞRETİM OKULUNDA OKUYORUM SİZİ 1-0 YENDİK AMA ÖNEMLİ OLAN KARDEŞLİK İYİ ANLAŞTIK SİZLE BU SENE AMASYA VAR UMARIM HAKEDEN KAZANIR OKS DE BAŞARILAR K.İ.B. BYBY