5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Kaymakam YİBO'da maça çıktı

Ağrı'nın Hamur İlçesi Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO) öğrencileri ile futbol maçı yaptı.

Okula, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yıldırım ile birlikte gelen İlçe Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, Okul Müdürü Atilla Aslan ile bir süre görüştükten sonra kapalı spor salonun geçerek öğrencilerle futbol maçı yaptı. Öğrencilerle yaklaşık 2 saat süren çift kale maç yapan Kaymakam Yılmaz, maç sonunda oyuncuların performansı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kendi takımı kalecisi Hatip Bayram'ı en iyi oyuncu, rakip takımın oyuncusu Halil Bayram'ı gol kralı ilan eden Kaymakam Yılmaz, okulun başmüdür yardımcısı Mehmet Demir'i de takımını batıran oyuncu olarak ilan etti.

Öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Kaymakam Yılmaz, kitap okumalarını ve derslerine belirleyecekleri bir plan dahilinde çalışmalarını istedi. Öğrencilere her zaman kapısının açık olduğunu ifade eden Kaymakam Yılmaz, "Öncelikle böyle bir kapalı spor salonunun Hamur ilçesinde bulunmasının büyük bir şanstır. Bu salonda öğrencilerle birlikte olurken ve onlarla spor yaparken son derece mutlu oluyorum. Aynıca onlarla spor yaparak zamanlarını böylece değerlendirmelerine öncülük ettiğimi düşünüyorum" dedi. Yapılan maçın ardından Kaymakam Yılmaz, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 15:33:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?