4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Kaymakamla belediye başkanı el ele

Taşlıçay İlçe Kaymakamı Şamil Horasanlı ile Belediye Başkanı Salih Aslan'ın birlikte çarşıyı gezmeleri ve esnafın sorunlarını dinlemesi vatandaşları sevindirdi.

İlçe halkının sorunlarını dinlemek için belediye başkanı ile birlikte sokaklarda vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Horasanlı, ilçede yaşanan sorunları bitirme noktasında kararlı olduklarını söyledi. Kaymakam Şamil Horasanlı, "Taşlıçay ilçesine 4 ay önce atandım. Elimizden geldiğince çarşıya çıkıp vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bize iletilen sorunlar üzerine çalışarak iyi bir hizmet vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Haftanın bir günü kahvehanelerde vatandaşlarla oturup sohbet ettiklerini belirten Belediye Başkanı Salih Aslan ise, hizmet için imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Başkan Aslan, "Vatandaşlarımızın sıkıntılarını küçükken tespit ederek büyümeden bertaraf etmek için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Her daim ilçe halkının yanındayız ve makam kapılarımız halka sonuna kadar açıktır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 15:50:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?