2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Kep fırlatıp, mezun oldular

PATNOS ANADOLU LİSESİ'NDE MEZUNİYET SEVİNCİ

Ağrı'nın Patnos ilçesindeki Anadolu Lisesi beşinci mezunlarını alkışlarla uğurladı.

Patnos Endüstri Meslek Lisesi açık hava anfi tiyatro alanında yapılan mezuniyet törenine sadece öğrenci ailelerinin katılımı dikkatleri çekti. Öğrenci velileri ile bu sevinci yaşamak istediklerini belirten Anadolu Lisesi Okul Müdürü Akif Dadaş, bu yüzden sadece aileleri davet ettiklerini vurguladı. Okullarının bugüne kadar 174 mezun verdiğini bu öğrencilerden 152'sinin üniversiteye yerleştiğini ifade eden Dadaş "Amacımız bu başarıyı sürdürmektir. Umarım öğrencilerimiz ülkemiz ve ilçemiz için iyi bireyler olacaklardır" dedi.

Okul Müdürü Akif Dadaş'ın konuşmasının ardından okul birincisi olan Hacer Çalış, yaş kütüğüne ismini çakmasının ardından geçici diplomasını ve okul flamasını AK Parti İlçe Başkanı Fatih Işık'tan aldı. Başkan Işık yaptığı konuşmada bu sene Anadolu Lisesi'nin yeni hizmet binasının yapılacağını ve yeni bir okulda eğitim öğretim yapacaklarının müjdesini verdi.

Öğrencilere kendi velileri tarafından geçici diploma ve okul flamalarının takdim edilmesinden sonra yıl sonu pastası kesilerek davetlilere ikram edildi. Diploma töreninin ardından kep fırlatan öğrenciler canlı müzik eşliğinde halay çekip gönüllerince eğlendiler.

PATNOS ANADOLU LİSESİ'NDE MEZUNİYET SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 16:21:00
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 16:25:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?