5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Kızlar filede fırtına gibi

Ağrı'nın Patnos ilçesinde bulunan Tes-İş İlköğretim Okulu Kız Voleybol Takımı düzenlenen Kızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında büyük başarı elde etti.


Yaklaşık 2 yıl önce eğitim-öğretime başlayan ve spor salonu bile bulunmayan Patnos Tes-İş İlköğretim Okulu büyük başarı sağladı.

Ağrı'da düzenlenen ve 12 takımın katıldığı Ağrı Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında mücadele eden Tes-İş İlköğreitm Okulu kız takımı rakiplerini yenerek kupayı almayı başardı.


Takımıyla gurur duyduğunu belirten Okul Müdürü Yılmaz Oğur, 2 yıl önce eğitim-öğretime açılan okula atandığı gün Ağrı'nın en iyi okulu olmayı hedeflediğini belirtti. Tesadüf olmayan bu şaşarının hedefledikleri yere varmanın ilk adımı olarak gördüğünü anlatan Okul Müdürü Oğur, "Patnos ilçesinde ilk kez bir kız takımı Ağrı'da düzenlenen yarışmada birincilik elde ediyor. Okulumuzun spor salonu olmadığı için öğrencilerimiz ağır kış şartlarına rağmen çalışmalarını açık alanlarda yaptılar. Bu başarıda emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Halil Üstündağ ve her zaman bizim yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Tuncay Dursun'a teşekkür ederim" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 16:59:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?