4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Koçak yatılı okulları ziyaret etti

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak hafta sonunda yatılı okulları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. 

Ziyaret sırasında okul müdürlerinden bilgiler alan Koçak, öğrenciler ile yakından ilgilendi. Ağrı Mili Eğitim Müdürü Turgut Koçak, pansiyonlu ilköğretim okullarının yatakhanelerinde, yemekhanelerinde ve okul içinde incelemelerde bulunurken, öğrencileri sınıflarında çalışır vaziyette görünce mutlu oldu. 

Göreve geldikten sonra il içi çalışmalarını bitirip ilçe ve köy ziyaretlerini sıklaştıracağını ifade eden Koçak öğrencilerle sohbet etti. 

İnsanın en büyük sermayesinin bilgi olduğunu belirten Koçak "Bizler sizler için varız. İşgal ettiğimiz mevki ve makamlar geçicidir. Bizim için asıl olan sizlerin gelecekleridir. Ama görüyorum ki sizdeki bu azim ve heyecan sizden sonraki arkadaşlarınızı da motive edebilecek kadar güçlü. Sizleri tebrik ediyorum. Sizleri yürekten kutluyorum. Bu yıl gireceğiniz sınavlar da geçmiş yıllardan daha fazla başarılı çıkacağınızdan hiç şüphem yoktur. İnsanın en büyük sermayesi bilgidir. Bu bilgiyi muhafaza etmek ve bilgilerimizi artırmak için hayat boyu sürekli okumalı ve öğrenmeliyiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 11:24:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?