4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Koruma talebi rededilmiş

Ağrı Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Doğubayazıt ilçesinin Kalus köyü yakınlarında silahla öldürülen Özlem Aslan'ın koruma talebini reddettiği açıklandı. 

Konu hakkında basın mensuplarına bilgi veren İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Özlem Aslan'ın 14 Ağustos tarihinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek babası, abisi ve eşi hakkında şikayetçi olduğunu, nöbetçi memurların kendisine sığınma evine ya da koruma altına alınma talebini kabul etmediği belirtti. 

İşlenen cinayetin ardından eşi Mehmet Aslan'ın cinayet zanlısı olarak gözaltına alındığını anlatan Durmuşlar "Bir cinayetin su yüzüne çıkması sevindirici bir durumdur. Emniyete yapılan bütün ihbarlar değerlendirilmekte, bütün mağdurlara gereken ilgi alaka gösterilmektedir. Bize sığınan herkese gereken yardımlar yapılmaktadır. Bahse konu olan bayan Ağustos ayı içerisinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne şikayetçi olarak başvuruda bulunmuş ve aynı gün evine gitmiştir. Kendisinin sığınma talebi olmamıştır. Emniyet ekiplerinin taleplerini de kabul etmemiştir. Emniyet güçleri vatandaşların can güvenliğini korumak için geceli gündüzlü çalışmalarına devam etmektedir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 11:26:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?