4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Köy okulunda ingilizce şarkılar

Ağrı'nın Patnos ilçesinde Yukarı Göçmez Köyü İlköğretim Okulu'nun öğrencileri hazırladığı yıl sonu müsameresi etkinliklerine İngilizce şarkı ve skeçler damgasını vurdu.


Patnos Anadolu İmam Hatip Lisesi Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirilen program protokolün büyük beğenisini kazandı.

Okul öğretmenlerinin gayretleriyle yapılan programa veliler de ilgi gösterdi. Yapılan etkinlikte minik öğrenciler, hazırladıkları şarkı ve tiyatro oyunlarını öğrendikleri İngilizce ile sahnede başarıyla sergilediler. İngilizce öğretmeni Zehra Özdüven yönetiminde 1. sınıf öğrencilerinin koro halinde seslendirdiği şarkılar ilgiyle dinlenirken, diğer sınıfların oynadığı skeçler de izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Özellikle minik öğrencilerin 'Harmandalı' oyunu ilgiyle izlenirken, 'Kına gecesi' ile 'Kabadayılar okulu' adlı oyunlar da beğenildi. Okuma ve yazmayı henüz yeni yeni kavramaya çalışan 1. sınıf öğrencilerinin İngilizce sergilediği şarkı ve gösteriler dakikalarca alkışlandı. Sık sık alkışla desteklenen Yukarı Göçmezli öğrenciler velilerini memnun ederken, bazı izleyiciler de İngilizce konuşan öğrencileri şaşkınlıkla takip etti.


Programı ilgiyle izleyen İlçe Kaymakamı Tuncay Dursun, öğrencilere gösterilen alakanın semeresinin bu program sayesinde fazlasıyla alındığını belirtti. Yukarı Göçmez Köyü öğrencilerle gurur duyduğunu söyleyen Dursun, programda sergilenen İngilizce şarkıların kolej öğrencilerini dahi aratmadığını emeği geçen herkesi kutladığını belirtti.


Geçtiğimiz günlerde köyde yapılan ve Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin'in beğenisini kazanan programın Patnos'ta da tekrardan sergilenmesine karar verilmişti.

İha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 19:59:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?