2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Köy yollarının sorunları tartışıldı

AĞRI'DA KÖY YOLLARI TOPLANTISI

Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, Patnos'taki köy yollarının yapımı konusunda meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda Genel Sekreter Gürel başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Kaymakamı Tuncay Dursun, İl Genel Meclis Başkanı Kasım Polat ve Patnos'tan seçilen 5 İl Genel Meclis üyesi katıldı.

Köy yollarındaki sorunların tespiti ve bu yıl yapılacak olan yollar için fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Muhittin Gürel, yeni araçlar da alacaklarını belirtti. Köy yollarında bu sene uygulayacakları çalışma programını da açıklayan Gürel, mobil ekipleri ilçelere göndereceklerini kaydetti. Her ilçeye 3 ay süre tanıyıp ve bu süre içinde 50 kilometre yol yaptırmayı düşündüklerini sözlerine ekleyen Gürel, daha sonra İl Genel Meclisi üyelerini dinledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 16:06:00
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 18:01:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
PATNOSLU IP: 78.187.45.xxx Tarih : 24.03.2010 16:24:00

Muhittin beyyy muhittin bey bırak şu köy yollarını da  Ağrıdan gelirken helikopterle gelmediniz demiii şu ağrı patnos yolu kan ağlıyor ordan geçenlerde siyasilere neler diyor bi düşünün insan yerine koyunda patnos luları yolu yapın