5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Kros şampiyonu oldular

Ağrı'nın Patnos ilçesinde bulunun ve beden eğitim öğretmeni olmayan Vali Yusuf Yavaşcan İlköğretim Okulu öğrencileri, ilköğretim okulları arasında yapılan kros yarışmasında il birinciliğini elde etti.


Daha önce Patnos genelindeki 13 okul arasında yapılan yarışmada rakiplerini birer birer eleyerek ilçe birinci olan 7. sınıf öğrencisi Ayhan Kanatlı, ayrı başarıyı il birinciliği yarışmasında da sürdürdü. Ağrı'da atletizm altyapısını oluşturmak ve yeni Süreyya Ayhan'lar çıkarmak için yapılan ve 7 ilçenin katıldığı bin 500 metre kros yarışmasında da birinci gelen Ayhan Kanatlı adlı öğrenci okulunu ve arkadaşlarını sevince boğdu. Ayrıca aynı okuldan 8. sınıf öğrencisi Cumali Ergin ilçe ikinciliği ve bin 500 metrede il üçüncülüğünü elde ederken, 6. sınıf öğrencisi Yakup Gökçe de ilçe üçüncülüğünü ve il dördüncülüğünü kazandı.


Kros yarışmasında takım halinde başarı gösteren Vali Yusuf Yavaşcan İlköğretim Okulu ekibi, Patnos'un gururu oldu. Patnos'u Ağrıda en iyi şekilde temsil eden ve beden eğitimi öğretmeni olmayan okulun böyle bir performans sergilemesi başarısını daha da anlamlı kılarken, Okul Müdürü Nuri Ceyhan büyük bir başarı gösteren öğrencilerine teşekkür etti. Okul olarak eğitim öğretimin yanı sıra sosyal, kültürel aktiviteleri de çok önemsediklerini belirten Nuri Ceyhan, öğrencilerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 20:39:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?