2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Küçük Elanur yardım bekliyor

KÜÇÜK ELANUR YARDIM BEKLİYOR

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde yaşayan Bakırçay ailesi, maddi güçleri olmadığından sakat olarak doğan çocuklarını tedavi ettiremiyor.

Çaresiz kaldıklarını belirten 6 çocuklu Bakırçay ailesi 4 yaşındaki kızları Elanur'un tedavisi için hayırseverlerden ve devletten yardım bekliyor.

İlçenin Kumluca köyünde ikamet eden Yılmaz Bakırçay'ın 6 çocuğundan 5'incisi olan minik Elanur, 4 yıl önce sol bacağında kalça çıkığı sakatlığı ile dünyaya geldi. Talihsiz Elanur'un sağlığına kavuşması için maddi desteğe ihtiyacı olduğunu belirten baba Bakırçay, maddi imkansızlıklar nedeniyle kızının tedavisini yaptıramadığını söyledi.

İşsiz baba, kızının tedavisi için Erzurum Araştırma Hastanesi'ne gittiğini, burada yapılan kontrollerin ardından ameliyatının İstanbul'da yapılabileceğini söylemeleri üzerine köyüne geri geldiğini belirtti. Kızının tedavisi için yaklaşık 50 bin liraya ihtiyaç olduğunu söyleyen baba Bakırçay "Kızımı her gün yatakta görmek beni kahrediyor. Yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 12:02:05
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 13:27:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?