5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Küçük şoför hayrete düşürdü

9 YAŞINDAKİ ŞOFÖRÜN YOLCULARI KENDİSİNDEN DE KÜÇÜK

Ağrı'da, 9 yaşındaki sürücüsüyle çocukların bulunduğu bir otomobilin ilçe merkezinden köye seyir halinde olduğunu gören İl Milli Eğitim Müdürü ve basın mensupları hayretler içinde kaldı.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin'in köy ilköğretim okulu ziyaretlerini takip eden basın mensuplarının objektiflerine akıllara durgunluk veren kareler takıldı. Patnos ilçe merkezi ile Çakırbey köyü arasında otomobil kullanan 9 yaşındaki Ömer Faruk Ç., bir anda karşısında fotoğraf makinelerini görünce önce gülümsedi, sonra hiçbir şeye aldırış etmeden yoluna devam etti.

İnsanı hayrete düşüren karelerden birisi de otomobilin içinde yaşları 5 ile 8 arasında değişen 4 çocuğun olmasıydı. Aracı nereden aldığını söylemeyen ve soruları cevapsız bırakan küçük şoför, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin ile beraberindekileri hayretler içinde bıraktı.

Ön koltukta 6 yaşlarında bir erkek çocuğu otururken, arkada ise 1'i kız olmak üzere 3 çocuğun bulunduğu görüldü. 04 P 3909 plakalı araçla köye doğru seyir halinde olan Ömer Faruk Ç., basın mensuplarına poz verdikten sonra kendisinden yaşça küçük yolcularıyla yola kaldığı yerden devam etti

9 YAŞINDAKİ ŞOFÖRÜN YOLCULARI KENDİSİNDEN DE KÜÇÜK
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 12:13:03
Güncelleme :7 Ekim 2009 Çarşamba 13:45:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?