2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Kutlamalarda duygusal anlar

AĞRI'DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI

Ağrı'da düzenlenen programla 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı.

Sabah saatlerine Atatürk Anıtı'na öğretmenlerin çelenk bırakması ile başlayan program, daha sonra Ağrı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Ağrı Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Doğuda öğretmen olmanın farklı zorlukları olduğunu dile getiren Yılmaz, "İlimizde fedakarca görev yapan tüm meslektaşlarımı kutluyorum. Hepsi benim gözümde birer kahramandır" dedi.

Yılmaz'ın konuşmasının ardından Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi Ortadirek köyünde 2003 yılında yanarak hayatını kaybeden Burçin Uysal'ın hayatını anlatan tiyatro oyunu sahnelendi. Özellikle öğretmenin yanma sahnesinde salonda bulunan birçok kişi duygu yoğunluğu yaşarken, bazı öğretmenler gözyaşlarını tutamadı.

Tören programı yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile son buldu. Programa Ağrı Vali Vekili Bahadır Güneş, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru, ATSO Başkanı Mehmet Erat, AGC Başkanı Alaettin Aslan, okul müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

AĞRI'DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2010 Çarşamba 14:04:00
Güncelleme :29 Kasım 2010 Pazartesi 18:30:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?