5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Liseliler filede kapıştı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti tarafından düzenlenen 2009-2010 eğitim öğretim yılı "Liseler Arası Genç Kız-Erkek Voleybol Turnuvası" çekişmeli karşılaşmalarla tamamlandı.

Müsabakalar sonunda bayanlarda Ağrı Merkez Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi, erkeklerde ise Ağrı Merkez Ticaret Meslek Lisesi şampiyon oldu. 15 Nisan Kapalı Spor Salonu`nda oynanan final müsabakalarıyla sona eren turnuvada bayanlarda final maçında Ağrı Merkez Kız Meslek Lisesi`ni 2-0 yenen Ağrı Merkez Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi; erkekler finalinde de Ağrı Merkez Anadolu Öğretmenler Lisesi`ni 2-0 yenen Ağrı Merkez Ticaret Meslek Lisesi birinci oldu.

Liseler Arası Genç Kız-Erkek Voleybol Turnuvasında birinci ve ikinci olan takımların kupa ve sertifikaları İl Milli Eğitim Müdür Vekili Numan Aktaş tarafından verildi. Üçüncü olan Takımlara kupa ve sertifikaları ise Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti Başkanı Taner Bakır Erhan tarafından verildi. Liseler Arası Genç Kız-Erkek Voleybol Turnuvasında birinciler 26 Şubat 2009 tarihinde Erzincan'da yapılacak bölge birinciliğinde Ağrı’yı temsil edecek.

AĞRI HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2009 Çarşamba 15:00:59
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 10:47:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?