4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Mahsur kalan minibüsler kurtarıldı

Tutak ilçesinde köy yolunda kardan dolayı mahsur kalan 11 minibüs, Tutak Belediyesi ekiplerinin çalışmaları ile kurtarıldı.

Tutak ilçesine bağlı Karahalit köyü ile Sincan köyü arasında yolların kapalı olmasından dolayı mahsur kalan 11 minibüs içerisinde bulunan 40'ı öğrenci olmak üzere toplam 210 kişi Tutak Belediyesi'ne ait iş makineleri ile kurtarıldı.

Konu hakkında basın mensuplarını bilgi veren Tutak Belediye Başkanı Bülent Osman Osmanağaoğlu, yapılan ihbarın ardından ekipler ile birlikte Karahalit köyü mevkiine gittiğini belirtti. Osmanağaoğlu "3 saatlik zorlu yolculuğun ardından araçların yolda kaldığı bölgeye vardığımızda 11 minibüs içerisinde 40'ı öğrenci olmak üzere 210 vatandaşımızın yolda kaldığını gördük. Tutak Belediyesi'ne ait iş makineleri ile yolları açtık ve köylerine kadar kendilerine eskortluk yaptık. Tutak Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın hizmetindeyiz" dedi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Tutak Belediyesi ekipleri Taşbudak köyünden hamile bir kadını, Gültepe köyünde ise yolda kalan 4 kişiyi kurtardığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 11:38:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?