5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Memur-Sen'den boykot çağrısı

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Ağrı Şube Başkanı Muhammet Fatih Turan, İsrail'in Filistin halkına yönelik insanlık dışı saldırılarından endişe duyduklarını belirterek, vatandaşları İsrail ve Amerika mallarını boykot etmeye çağırdı.

İsrail'in Filistin'e karşı son yılların en büyük hava ve kara hareketini başlatarak çoğunluğu çocuk ve kadın onlarca masum insanı öldürmesi sivil toplum kuruluşları tarafından da tepki ile karşılanıyor. İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırılarının bir soykırım olduğunu belirten Memur-Sen Ağrı Şube Başkanı Muhammet Fatih Turan, "İsrail, Filistin topraklarında gerçekleştirdiği son saldırılarla, bütün dünyanın gözü önünde devlet terörü yaptığını bir kez daha göstermiştir. İsrail'in masum Gazze halkına yönelik saldırısını lanetleyerek şiddetle kınıyoruz" dedi.

Başta Türkiye olmak üzere bütün İslam coğrafyasında, İsrail'in terörist saldırılarına karşı yapılacak olan her türlü eylemi gönülden desteklediklerini ifade eden Muhammet Fatih Turan, vatandaşları İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırıma karşılık olarak bu ülkenin mallarını boykot etmeye çağırdı. Turan, "Tüm halkımızı, bu insanlık suçuna maruz kalan kardeş Filistin Halkının yaralarını sarmak için ülkemizde başlatılan yardım kampanyalarına katılmaya davet ediyor ve bu saldırılarda şehit olan Filistinlilere Allah'tan rahmet, tüm İslam alemine başsağlığı diliyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 17:59:06
Güncelleme :6 Ocak 2009 Salı 18:02:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÇİLEKEŞ IP: 212.175.112.xxx Tarih : 12.01.2009 15:48:56

Bu çağrıyı destekliyor,İsrail ve yandaşlarına yapılabilecek en büyük protestonun ekonomik yaptırım olduğuna inanıyorum. Herkesi destek olmaya davet ediyorum.