4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Metin Taşpınar İl Encümen Aday adayı

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Metin Taşpınar, İl Genel Meclis Üyeliğine "Aday Adayıyım " dedi.

Yıllardır Taşlıçay İlçesinde siyaseti dışarıdan izleyip, ilçenin genel sorunlarına çözüm bulmak isteyen Taşpınar, Ak Parti İlçe Binasında aday adayı olduğunu açıkladı.

Metin Taşpınar aday adaylığı başvurusunda yaptığı konuşmasında, Hakkın takdiri, halkın teveccühü olursa memleketime hizmet etmeye talibim diyerek "Ağrı'ya ve Taşlıçay'a vefa borcumu ödemek istiyorum, memleketine sevdalı, halkını seven, gayretli çalışkan bir kardeşiniz olarak, ilçemizi daha da ileriye götürecek ve geliştirecek projelerim var. Verilecek her göreve hazırım. Yeter ki güveninize layık olalım.

Ben Taşlıçay'ı, halkımızla birlikte ortak aklı kullanarak yönetmek, çıtayı daha da yükseklere taşımak istiyorum. Karar partimizin ve halkımızındır, bu demokratik bir yarıştır. Bu görevi hakkıyla yerine getireceğimi çok iyi biliyorum. Bunun için İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adayı oldum"

Partimizin vereceği her türlü karara samimiyet ve sadakatle bağlı kalacağıma siz basın mensuplarının huzurlarınızda söz veriyorum. Partimizden aday adayı olan arkadaşlarımıza başarılar diler, partili dostlarıma ve basın mensuplarına teşekkür eder saygılarımı sunarım."
diye konuştu.

Metin Taşpınar Kimdir ?

1978 Taşlıçay doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Taşlıçay'da tamamladı. 2005 yılından beri Anadolu üniversitesi Kamu yönetimi bölümü okumakta. Evli ve 1 çocuk babası olan Taşpınar, Taşlıçay ilçesinde 15 yıldır ticaretle uğraşmaktadır

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 11:54:38
Güncelleme :16 Aralık 2008 Salı 14:28:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
metin göksügüzel IP: 88.228.173.xxx Tarih : 20.12.2008 10:32:02

metin abi siyaset sana yakışır tbr ediyorum inşallah kazanırsın