2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Mezarlık surlarla çevriliyor

AĞRI ŞEHİR MEZARLIĞI SURLARLA ÇEVRİLİYOR

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı Şehir Mezarlığı'nda düzenleme çalışmaları başlattıklarını, tüm mezarlık çevresini surlarla çevirerek aydınlatılmasını yapacaklarını söyledi.

Beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Kösedağ ile birlikte Şehir Mezarlığı'nda devam eden çalışmaları kontrol eden Başkan Hasan Arslan, yetkililerden bilgi aldı. Kabirlerin çiğnenmemesi için tüm mezarlık çevresini surla çevirdiklerini ifade eden Başkan Arslan "Bu yıl bu sur çalışmalarını bitireceğiz. Bahar ayının gelmesi ile yine mezarlık içerisinde çalışmalarız sürecek. Mezarlık içerisindeki yollarımızı aydınlatarak buraya gelen vatandaşlarımızın rahat geçişini sağlayacağız" dedi.

Öte yandan 100. Yıl Mahallesi sakinlerinin gündeme getirdiği Küpkıran Mezarlığı ile ilgili 100. Yıl Gençlik Derneği yetkilileri ile görüşen Başkan Arslan, bu mezarlığın nisan ayı itibari ile yapılacağı müjdesini verdi. Dernek yetkililerinden bilgi aldıktan sonra mezarlığı ziyaret eden Başkan Arslan "Küpkıran yıllardır köy statüsünde olduğu için buraya hizmet götüremiyorduk. Ancak şuan mahalle olması için dilekçelerini verdiler. Nisan-Mayıs ayları gibi bu mezarlığımıza gerekli önemi vererek, gereken tüm

çalışmaları yapacağız. Hiç kimsenin bundan kuşkusu olmasın" şeklinde konuştu.

AĞRI ŞEHİR MEZARLIĞI SURLARLA ÇEVRİLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2010 Çarşamba 11:26:04
Güncelleme :3 Kasım 2010 Çarşamba 18:59:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?