2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Minik Elanur'a yardım eli

MİNİK ELANUR'A KAYMAKAM ATEŞ YARDIM ELİNİ UZATTI

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde doğuştan kalça çıkığı olan ve Kaymakam Ercan Ateş'in devreye girmesiyle Erzurum'a gönderilen 5 yaşındaki Elanur Bakırçay'ın yürüyebileceği bildirildi.

Kumluca köyünde görevli hemşire Semra Doğan tarafından fark edilen ve Taşlıçay Sağlık Grup Başkanı Ahmet Mart tarafından alınarak Taşlıçay Entegre Hastanesi'nde tetkikleri yaptırılan minik Elanur için İlçe Kaymakamı Ercan Ateş devreye girdi. Kaymakam Ateş tarafından tüm masrafları karşılanan Elanur, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan muayene sonucunda Elanur'un rahatsızlığının ameliyatla giderilebileceği belirlenirken, Bakırçay ailesinin ise mutluluğu dikkatlerden kaçmadı. 30 Mart günü ameliyat masasına yatacak olan Elanur'un yürüyebileceği bildirildi.

MİNİK ELANUR'A KAYMAKAM ATEŞ YARDIM ELİNİ UZATTI
MİNİK ELANUR'A KAYMAKAM ATEŞ YARDIM ELİNİ UZATTI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 15:46:01
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 17:25:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan IP: 213.43.242.xxx Tarih : 27.03.2010 11:04:52

gerçekten saglık camiasında duyarlı hemşirelerin olduğuna sevindim keşke herkes böyle duyarlı olsada özürlü vatandaşlarımız tespit edilerek saglına kavuşsa daha ğüzel olur .kumluca hemşiresine,saglık gurup başkanına,ve kaymakam beye sonsuz tşk lerimi sunar başarılar dilerim