2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Minik öğrencilere müdür morali

MİNİK ÖĞRENCİLERE MÜDÜR MORALİ

Ağrı Milli Eğitim Müdür Vekili Nezir Sevim, 2010-2011 eğitim-öğretim yılında anaokulu ve ilköğretim birinci sınıfa başlayan öğrencileri ziyaret ederek heyecanlarını paylaştı.

Ağrı Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulunan Nezir Sevim, okul sıralarıyla yeni tanışan öğrencilere uygulanan uyum programını inceleyerek, öğrencilerle aynı sırada oturup moral verdi. Okul öncesine ve ilköğretime yeni kayıt yaptıran çocukların 4 günlük uyum programına alındığını belirten Milli Eğitim Müdür Vekili Sevim, öğrenciler ve öğretmenler için iyi bir dönem geçmesi temennisinde bulundu. Anaokulu ve ilköğretim 1. sınıfa giden öğrencilerin uyum sorununu aşması için tüm eğitim

camiasının büyük bir özveri ile çalıştığına vurgu yapan Sevim "Öğrencilerin okula uyumlarının sağlanması, okul kaygılarının giderilmesi, sosyal ve sportif etkinliklerle öğrenme, ortamı tanıma ve sevmesi, okul kurallarını öğrenmesi ve okula iyi bir başlangıç yapılması için çalışıyoruz. Bütün öğretmen ve öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretimde yılında başarılar diyorum" dedi. Okulun idarecileri ve öğretmenlerle toplantı yapan Milli Eğitim Müdür Vekili Nezir Sevim, daha sonra okulda ayrıldı.

MİNİK ÖĞRENCİLERE MÜDÜR MORALİ
MİNİK ÖĞRENCİLERE MÜDÜR MORALİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2010 Cuma 14:05:00
Güncelleme :20 Eylül 2010 Pazartesi 18:44:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?