4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Miniklerden anlamlı yardım

Taşlıçay ilçesinde bir ilköğretim okulunun öğrencileri örnek bir davranış sergileyerek, biriktirdikleri harçlıkları ile maddi durumu iyi olmayan arkadaşlarına defter ve kalem gibi kırtasiye eşyaları aldılar.

İlçe merkezindeki Yavuz Selim İlköğretim Okulu'nun 4/A sınıfı öğrencileri, biriktirdikleri harçlıkları ile arkadaşlarının eksikliklerini gidermeye çalışıyor. Bu gibi yardımları sürdüreceklerini dile getiren öğrenciler "Sınıfımızda maddi durumu iyi olmayan birkaç arkadaşımıza, 1 defter, 1 kurşun kalem, 1 kırmızı kalem, 1 silgi ve 1 kalemtıraş ve 1 takım kuru boyadan oluşan kırtasiye setleri aldık. Bazı arkadaşlarımızın kalem, silgi ya da kalemtıraş gibi malzemelerinin olmayışı bizi üzdüğü için böyle bir yardıma gerek duyduk. Eğer bize destek verilirse bu yardımlarımızı arttıracağız" şeklinde konuştular.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2008 Cuma 18:45:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nuray Akankan IP: 81.214.116.xxx Tarih : 23.02.2008 13:50:35

Sevgili çocuklarımızı candan kutluyorum. Sizlere bu kampanyanız konusunda izmir'den yardım etmek istiyoruz bana ulaşırsanız benimde bu çorbanızda tuzum olsun isterim..Sevgilerimle canım kardeşlerim.