5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Miniklerden örnek davranış

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Ağrı'nın Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında öğrenci ve öğretmenler tarihi alanlarla okullarının çevrelerinde temizlik çalışması yaptı.

Temizlik çalışmaları öncesi Hamur Lisesi salonunda düzenlenen programda öğrenciler tarafından konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Fırat Kaya da, çevreyi temiz tutma alışkanlığının yaygınlaştırılması ve tarihi yerlerin korunması amacıyla öğrencilerle birlikte böyle bir çalışma başlattıklarını belirterek, "Yakınımızdaki tarihi ve turistik yerleri gezip kıymetini bilmemiz gerekir. Ülkemiz turizm açısından çok önemli bir yerdedir. Her tarafı cennet olan ülkemizi elimizden geldiğince gezip görelim ve bu alanları temiz tutarak korumalıyız" dedi.

Programın ardından Osman Gazi İlköğretim Okulu Çevre Kulübü öğrencileri ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Fırat Kaya, Şube Müdürü Kaya Karakoç, okul müdürleri ve öğretmenlerle birlikte çevre temizliğine start verdiler. Van Caddesi'nde çöp toplayan öğretmen ve öğrenciler, aynı zamanda vatandaşlara çevre ve turizm hakkında bilgilendirici broşürler dağıttılar.

Başsavcı İhsan Eroğul'un da katılımıyla daha sonra Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri ile birlikte Mahmut Paşa Kümbeti ile etrafındaki tarihi mezarlıkta çöp toplandı.

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2011 Çarşamba 17:08:01
Güncelleme :28 Nisan 2011 Perşembe 15:45:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?