2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Miniklerden örnek davranış

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Ağrı'nın Patnos 75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarıyla aldıkları gıda paketlerini fakir ve kimsesizlere dağıtarak örnek bir davranış sergiledi.

Toplum hizmeti adı altında okuldaki öğretmenlerinin de teşvikiyle bir araya gelen 1 ve 2. kademede okuyan öğrenciler, harçlıklarıyla şeker, yağ, mercimek, pirinç, makarna, bulgur, salça gibi gıda malzemeleri alarak paket haline getirdi. 75. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Ercan Tunç, okulun öğretmenlerinden Aysel Şahin ve Eser Ceylan ile bir grup öğrenciyle önce tespit ettikleri fakir aileleri ziyaret ederek gıda paketlerini verdi. Hazırladıkları paketleri fakir ve kimsesiz insanların evlerine kadar taşıyan öğrenciler, yaptıkları davranıştan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Öğrenciler, İnönü Mahallesi'nde babaanneleriyle birlikte kalan ve anneleri tarafından terk edilen 5 kardeşin durumu ise yürekleri burktu. Öğrencilerin bu davranışından duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Ercan Tunç, miniklerin derslerinin yanında böyle yararlı çalışmalara da zaman ayırıyor olmalarının örnek bir davranış olduğunu belirtti. Öğrencileriyle iftihar ettiklerini kaydeden Tunç, amaçlarının öğrencilere yardımlaşma ve dayanışma kültürünü benimsetmek olduğunu söyledi.

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 16:17:02
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 16:37:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?