4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Müdür projeleri ziyaret etti

Ağrı Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, 2008-2009 eğitim yılında "Okul Polisliği" projesi başlatılan Naci Gökçe ve Cumhuriyet liselerini ziyaret etti. 

Ziyareti sırısanda öğrencilerle sohbet eden Durmuşlar, okul bahçelerini gezerek öğrencilerin ders aralarını nasıl yaşadıklarını gözlemledi. Liselerde okul müdürleri ile görüşen Durmuşlar, projenin Ağrı'da yaygınlaştırılacağını belirtti. 

Okul müdürlerinin görüşlerini alan Durmuşlar, "Okul irtibat görevlilerinin birbirlerini tanımaları, sorunların çözümünde iletişim ve işbirliği içinde olmaları ve daha verimli çalışmalarının sağlanması için okul müdürlerine çok iş düşüyor. Müdürlerimizin destekleri ile projemizin meyvelerini en kısa zamanda göreceğiz" dedi. 

'Okul Polisliği' projesi 'Her okulda bir Polis Abi ve Polis Abla' uygulaması ile il merkezi polis sorumluluk bölgesinde bulunan 2 eğitim ve öğretim kurumunda yürütülecek. Yürütülen projenin önümüzdeki günlerde il merkezinde bulunan okullarda yaygınlaştırılacağı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 16:22:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal ucar IP: 88.231.164.xxx Tarih : 24.09.2008 21:12:54

güzellikler yüregi güzel olan insanlarla yaşanır hayata dair tüm güzelliklere layık oldugunuzbilmenizi isterim Keşke sizden öncekilerde bu kadar hakla içiçe ollmuş olsaylardı başarılarınızın devamını diliyom sayın müdürüm allah yar ve yardımcınızolsun