2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Müftü Özler'e veda yemeği

MÜFTÜ ÖZLER'E VEDA YEMEĞİ

Muğla'nın Ortaca İlçe Müftülüğü görevine atanan Hamur Müftüsü İbrahim Özler için din görevlileri tarafından veda yemeği verildi.

Ağrı Müftüsü Osman Tıraşçı, Müftü Yardımcısı Orhan Tosun, il merkezi ve Hamur ilçesine bağlı köy ve merkezde görev yapan din görevlilerinin de katıldığı veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı. Burada konuşan Ağrı Müftüsü Osman Tıraşçı, Hamur Müftüsü'nün ilçede önemli hizmetlere imza attığını belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.

İlçe Müftüsü İbrahim Özler ise, yaklaşık 4 yıl gibi bir zaman diliminde Hamur'da görev yapmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Herkesten helallik de isteyen Özler, "Önemli olan devlette devamlılıktır. Birimiz gider yerine bir diğeri gelir. Amacımız bulunduğunuz yerde insanlara hayırlı hizmetler verebilmektir. Bizde 4 yıllık görev süresince arkadaşlarla birlikte ilçede çeşitli hizmetler yaptık. Bunlar arasında çok benimsediğim ve bölge için acil ihtiyaç olarak kabul ettiğim ilçe merkezi ve Yukarı Gözlüce köyünde açmış olduğumuz kız Kur'an kurslarıdır" dedi.

MÜFTÜ ÖZLER'E VEDA YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2010 Perşembe 15:13:03
Güncelleme :7 Ocak 2010 Perşembe 19:43:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?