2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Muhtarlara 'kentsel dönüşüm' anlatıldı

MUHTARLARA 'KENTSEL DÖNÜŞÜM' ANLATILDI

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, uygulanacak olan 'Kentsel Dönüşüm' projesi ile ilgili muhtarlara bilgiler verdi.

Ağrı il merkezinde Fatih, Fırat, Mehmet Akif Ersoy ve 100. Yıl mahallelerinde uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili 4 mahalle muhtarı ve azaları ile bir araya gelen Başkan Arslan, proje hakkında açıklamalar yaptı. Mahallelerin sorunlarını dile getiren Arslan "Ağrı'nın modern ve yaşanabilir bir hale gelmesini istiyorsak bu projeyi hayata geçirmek zorundayız. Bu konuda muhtarlara ve azalarımıza büyük işler düşüyor. Hep beraber el, ele verip vatandaşlarımızı bilgilendirirsek başarılı oluruz" dedi.

PARA YOK EV VAR;

Kentsel dönüşümle ilgili çok sayıda dedikodu olduğunu, bunlara itibar edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başkan Arslan "Halk arasında TOKİ'nin ev ve arsalara karşı para ödeyeceği yönünde dedikodular var. TOKİ bunlara karşı ev ve arsa sahiplerine daire verecektir. Yapılacak olan mahallelerimiz okuluyla, camisiyle, sağlık ocakları ve yollarıyla çok modern bir hale gelecektir. Ağrı'nın çevresi Kentsel Dönüşümle değişecek bu yüzden bize destek vermenizi istiyoruz" dedi.

Konuşmasının ardından sorular yönelten muhtar ve azalara tahta başında çizimler yaparak cevap veren Başkan Arslan, bu bilgilerin mahalle halkına ulaştırılmasını istedi.

MUHTARLARA 'KENTSEL DÖNÜŞÜM' ANLATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 17:06:05
Güncelleme :20 Şubat 2010 Cumartesi 21:43:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?