25
Nisan
2024
Perşembe
AĞRI

Muhtarların fitness keyfi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'ni ziyaret ederek kampus alanını yakından tanıma imkanı bulan Ağrı merkeze bağlı mahallelerin muhtarları, Çok Amaçlı Spor Salonu'nda fitness aletleriyle spor yaptı, yemekhanede öğrencilerle sohbet etti.

Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) tarafından organize edilen etkinlik çerçevesinde kent merkezinde görev yapan muhtarlar, ziyaret ettikleri Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesini yakından tanıma imkanı buldu. Kampustaki Merkezi Yemekhane ve Kafeteryada Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan tarafından onurlarına verilen yemeğe katılan muhtarlar, daha sonra kampusu gezdi. Rektörlük binasını, Nurettin Atmaca Üniversite Camisini, Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuarı ile Çok Amaçlı Spor Salonunu inceleyen muhtarlar, Çok Amaçlı Spor Salonunda fitness aletleri ile bir süre spor yaptı, Laboratuarda yapılan tahliller hakkında bilgi aldı.

Ziyarette muhtarlara üniversitede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildiğini belirten Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinin yeni kurulan üniversiteler arasında fiziki yapılaşması ve akademik çalışmalarıyla hızla yükseldiğini gören muhtarların bundan duydukları memnuniyeti dile getirdiklerini söyledi. İlk kez gezme imkanı buldukları üniversitede yapılanları yakından gördüklerini söyleyen muhtarlar, "Fakülte binalarını, sosyal tesisleri gezme imkanı bulduk, öğrencilerle sohbet ettik. Çocuklarımızın yediği yemeklerden yedik. Gördüklerimiz karşısında gerçekten etkilenmemek mümkün değil. Geçmişi kısa olmasına karşın üniversitemizdeki bu başarı göğsümüzü kabarttı." dedi. 

CHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2013 Salı 18:09:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?