7
Mayıs
2024
Salı
AĞRI

Öğrenciler Karnelerini aldı

Ağrı'da öğrencilere karnelerin verilmesiyle yaz tatili başlamış oldu. Karneler düzenlenen törenler ile öğrencilere verildi. 

Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda düzenlenen tören ile öğrencilere karnelerini aldılar. Törende konuşma yapan Ağrı Milli Eğitim Müdürü Murteza Oğur " Başarılı öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum. Başarısız olan öğrencilerimiz de üzülmesinler. Çünkü dünyanın sonu değil. Buradan OKS sınavına giren öğrencilerimize Ağrı ilinde Fen Lisesi açılacağının müjdesini vermek istiyorum. Önümüzdeki yıl açılacak olan Sınavda Fen lisesine OKS'da başarılı olmuş 48 öğrenci alınacak, liseyi tercih etmeleri halinde burada okuyacaklar. 

Eksik yıl boyunca gösterdikleri başarılarla dereceye giren öğrencilere hediyeleri Ağrı Valisi Halil İbrahim Akpınar, Vali Yardımcısı Asım Alkan ve İl Milli Eğitim Müdürü Mürteza Oğur tarafından verildi. Ödül töreninin ardından okulu gezen Vali Akpınar, kızı Fatma Elif Akpınar'a ödülünü kendisi verdi.

Türk Telekom tarafından Ağrı'da başarılı öğrencilere bilgisayar verildi. Ağrı Anadolu Lisesi'nde yapılan törende başarılı öğrencilere ödülm olarak bilgisayar verildi. 

Törende konuşma yapan Telekom Ağrı İl Müdürü Abdusselam Kılıç " Ağrı'da en başarılı 32 öğrenciye bilgisayar hediye ettik. Bunun yanında modem ve internet bağlantısı da verdik. Telekom olarak eğitime katkılarımız devam edecek."şeklinde konuştu.





Servet Arslan-Kenthaber/Ağrı
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2006 Salı 09:28:35
Güncelleme :20 Haziran 2006 Salı 10:16:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?