2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Öğrenciler resimlerini sergiledi

Ağrı Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi ve İstanbul Eyüp Hisar Vakfı Özel Hisar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmalar sonrasında 'Yaz Okulu' resim sergisi açıldı.

Ağrı Şemsi Türkmen Lisesi'nde düzenlenen sergide öğrenciler yaptıkları çalışmaları davetlilere anlattılar. Yaz ayında gerçekleşen bu etkinliğin kendileri için çok önemli olduğuna değinen Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Kutbeddin Kaya, Ağrı Yaz Okulu'nun ilk ve örnek bir uygulama olduğunu vurguladı.

Bir ay boyunca yaklaşık 100 öğrencinin eğitimleriyle birlikte tatillerini yaptığını ifade eden Kaya "Öğrencilerimiz burada eğitimleri ile birlikte hem eğlendi hem de Türkçe, matematik, yabancı dil ve drama gibi derslerden çok şey öğrendiler. Umarım bu örnek uygulama gelenekselleşir ve Ağrı'daki bir çok okulda benzer çalışmalar yaygın hale gelir" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından öğrenci ve öğretmenler sergiyi birlikte gezerken, öğrencilerin heyecanı dikkatlerden kaçmadı. Serginin gezilmesinden sonra 'Yaz Okulu' projesinde eğimini bitirenlere İstanbul Eyüp Hisar Vakfı Özel Hisar Lisesi'nin öğretmen ve öğrencileri tarafından sertifikaları dağıtıldı. Öğrenciler katkı resimleri ve duygu panosuna okulda yaşadıklarını yazarken duygulu anlar yaşandı. Beraber yemek yedikten sonra öğrenciler toplu fotoğraf çektirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2010 Pazartesi 17:53:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?