2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Öğrencilerden moral ziyareti

ÖĞRENCİLER HUZUREVİNİ ZİYARET EDEREK YAŞLILARA MORAL VERDİLER

Ağrı Kız Meslek Lisesi öğrencileri Ağrı Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlıları sevindirdiler.

Ağrı Kız Meslek Lisesi'nden bir grup öğrenci, öğretmenleri ile birlikte Ağrı Huzurevi'ne gelerek burada barınan yaşlılara moral verdiler. Huzurevindeki yaşlılara çeşitli hediyeler getiren öğrenciler, yaşlılarla uzun süre sohbet ettiler.

Öğrencilerin sosyal yönünü geliştirmek için bu tür ziyaretlere ağırlık verdiklerini belirten okul öğretmenlerinden Fatih Sultan Mehmet Polat, bu ziyaretlerin değişik periyotlarda devam edeceğini söyledi. Bu ziyaretlerin oldukça verimli olduğunu dile getiren Polat "Okulumuzdaki bazı öğretmenlerimiz ve bir grup öğrencimizle huzurevindeki yaşlıların gönlünü aldık. Öğrencilerimiz getirdikleri çiçekleri ve çeşitli hediyeleri yaşlılara verdiler. Her insanın bir gün yaşlanacağını anlattığımız öğrencilerimiz yaşlıların hayatını yerinde gördüler. Bu ziyaretlerimizi devam ettireceğiz" dedi.

Öğrencileri tebrik eden Ağrı Huzurevi Müdürü Şahin Telhan ise, istedikleri zaman kendilerini ziyaret edip yaşlılarla birlikte olabileceklerini söyledi. Daha sonra huzurevi sakinleriyle birlikte fotoğraf çekinen öğrenciler, yaşlıların ellerini tek tek öperek Huzurevi'nden ayrıldılar.

ÖĞRENCİLER HUZUREVİNİ ZİYARET EDEREK YAŞLILARA MORAL VERDİLER
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 13:25:04
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 13:35:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?