2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Öğrencilerden Valiye ziyaret

ÖĞRETMEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ VALİ ÇETİN'İ ZİYARET ETTİLER

Türk Telekom Ağrı Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencileri Ağrı Valisi Mehmet Çetin'i makamında ziyaret ederek Ağrı ile ilgili sorular sordular.

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak ve Okul Müdürü Burhan Adıgüzel ile birlikte Ağrı Valiliği'ne gelen öğrenciler Vali Çetin'e çiçek sundular. Okulun durumu hakkında bilgiler alan Vali Çetin daha sonra öğrencilerle uzun süre sohbet etti. Eğitim ve eğitimcinin önemine değinen Vali Mehmet Çetin, öğretmen liselerinde yetişen öğretmen adaylarının çok daha verimli ve idealist öğretmenler olarak hayata atılacaklarını vurguladı.

Her alanda olduğu gibi eğitimin olmazsa olmaz olduğunu dile getiren Vali Çetin "Verimli bireyler olmak adına hayatı renklendiren konulara yer verilmesi gerekiyor. İlgi alanları ve yeteneklerimiz doğrultusunda mutlaka birer sosyal faaliyetle ilgilenilmesini tavsiye ediyorum" dedi.

Vali Çetin Ağrı Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin kendilerini ziyaretinden dolayı çok memnun kaldığını söyleyerek, öğrencileri ve öğretmenleri hediyelerle uğurladı.

ÖĞRETMEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ VALİ ÇETİN'İ ZİYARET ETTİLER
ÖĞRETMEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ VALİ ÇETİN'İ ZİYARET ETTİLER
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 12:40:04
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 16:20:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?