4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Öğrencilere giysi yardımı

Ağrı Verenel Derneği'nin başlattığı ve İstanbul Sarıyer Belediyesi'nin desteklediği Ağrı Giyim Proje kapsamında Ağrı'da ihtiyaç sahibi 290 erkek öğrenciye takım elbise, 300 kız öğrenciye de terlik yardımı yapıldı .

Naci Gökçe Lisesi'nde düzenlenen yardım dağıtımı törenine İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Beyazoğlu, Verenel Dernek Başkanı Başkanı Ali Galip Özüdoğru  ve Okul müdürleri katıldı.

Yardım ile ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak,''Bugün burada bir kez daha insanların eğitime ne kadar destek verdiğini ve insanların eğitime ne kadar ihtiyaç duyduğunu gördük. Bugün bu yardımın Ağrı'da okuyan ve ihtiyaç sahibi olan öğrencilere ulaşmasında emeği geçen başta Verenel Dernek Başkanı Başkanı Ali Galip Özüdoğru olmak üzere Sarıyer Belediyesine Milli Eğitim camiası adına teşekkür ediyorum" dedi 

Verenel Dernek Başkanı Başkanı Ali Galip Özüdoğru ise, Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz Ağrı giyim projemizi burada yapmak üzere burada bulunmuş bulunuyoruz. Verenel Derneğimizin organizesi ile Sarıyer Belediyesi katkılayla ve İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak gayretleriyle bu oluşum meydana gelmiştir.

Tabi ki kolay değil kumaşı İstanbul'dan Maraş'a ve Maraş'da dikilip buraya kadar gelmesi, ölçüleri gitmesi bir hali zordur. Böylesi faaliyetlerle eğitim çıtasının da yükseleceğini ve yavrularımızın iyi bir eğitim alarak memlekete faydalı olmaları için her zaman destek olacağız. Bu desteğimizi artırarak devam ediyoruz. "dedi

İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak ve Verenel Derneği yöneticileri tarafından öğrenciler giydirildi. Ardından 14 lise ve 8 ilköğretim okullarda bulunan ihtiyaç sahibi olan öğrencilere dağıtılması için okul müdürlerine giyim ve terlik paketler verildi.

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 10:37:41
Güncelleme :4 Aralık 2008 Perşembe 11:03:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?