4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Öğrencilere Kızılay yardımı

Kızılay Ağrı Şubesi tarafından merkeze bağlı Yazılı Köyü İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrencilere giyim yardımı yapıldı.


Koliler içerisindeki ayakkabı, etek, pantolon ve kabandan oluşan giyim malzemeleri okul yetkililerine teslim eden Kızılay Ağrı Şubesi Muhasibi Yusuf Ziya Kaymaz, sadece afetlerde yardım elini uzatmadıklarını söyledi.

Kızılay dendiğinde akla ilk afet yardımları geldiğini belirten Kaymaz "Oysa, kurumumuz maddi durumu düşük, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her türlü yardımı yapıyor. Yazılı köyünde okuyan öğrencilerin kışlık ihtiyaçlarını karşılayabilmek için okul yönetiminin belirlediği 65 öğrenciye giyim yardımı yaptık. Bu yardımlarımızın devamını getirmek için çalışmalarımız devam edecek. Kızılay Ağrı Şubesi olarak 2007 yılında yaklaşık 2 bin aileye yardımda bulunduk. Hedefimiz bu sayıyı daha da arttırmak. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz" dedi.


Yazılı Köyü İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrenciler ve velileri Türk Kızılay'ının yaptığı yardımlardan dolayı Ağrı Şubesi temsilcilerine teşekkür ederek, bütün köy halkının önümüzdeki günlerde Kızılay Kan Merkezi'ne giderek toplu şekilde kan bağışlayacakları belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2008 Cuma 11:39:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?